Welkom bij imaa accountancy & advies
  • Industrieweg 161
    3044 AS Rotterdam

  • Telefoonnummer
    +31 (0)10 737 1812

  • Openingstijden
    Maandag t/m Vrijdag 09:00 - 18:00

WAT KUNNEN WIJ

VOOR U BETEKENEN?

Imaa voor flexibele en oplossingsgerichte service!
Imaa accountancy & advies is een jong en dynamisch bedrijf. We zijn persoonlijk betrokken bij uw ambities en bedrijf; u krijgt bij ons de aandacht die u verdient en u heeft één aanspreekpunt. Wij denken graag met u mee en bieden altijd een oplossing. We zijn service- én prestatiegericht en staan klaar voor onze klanten.

Wij zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en maximaal gefocust op het optimaliseren van uw financieel proces. Hierdoor is betere informatie beschikbaar, wat resulteert in meer voordeel voor u. Wij komen onze afspraken altijd na, u weet wat u van ons kunt verwachten. Kortom, u kunt van ons op aan. De aanlevering van gegevens kan bij ons volledig digitaal, maar natuurlijk ook nog via de traditionele manier als dat uw voorkeur heeft.

Imaa accountancy & advies is officieel opgericht in 2012, maar alle medewerkers hebben al jarenlang ervaring en hun sporen wel verdiend in de accountancy wereld. Onze expertise richt zich vooral op uitzendbureaus, stichtingen, midden- en kleinbedrijf (ZZP & MKB), horeca, handelsondernemingen.

Genoeg over Imaa, nu is het tijd voor úw verhaal. We nodigen u van harte uit voor een persoonlijke en vrijblijvende kennismaking. Neemt u gerust contact met ons op, we staan graag voor u klaar.

ONZE MISSIE

Wij willen onze klanten ontzorgen en adviseren op het vlak van accountancy en advies zodat u zich kunt richten op uw kernactiviteiten en in staat bent om op alle fronten optimaal te functioneren en maximale resultaten te behalen. Dit doen wij door onze betrokkenheid, efficiency in werken, met u mee te denken, door het inzetten van onze beroepsmatige expertise/vakmanschap, het leveren van optimale kwaliteit en punctualiteit.

ONZE VISIE

Onze visie geeft de wijze aan waarop wij invulling geven aan onze manier van werken. Het geeft richting aan ons dagelijks handelen. Niet alleen naar onze klanten, maar ook intern.
Wij realiseren onze visie door het leveren van maatwerk voor onze klanten, gebaseerd op een goede kwaliteit voor een eerlijke prijs. We zijn enthousiast, flexibel, vooruitstrevend, betrokken, betaalbaar voor onze klanten, oplossingsgericht en op de hoogte van de laatste technologieën. We staan graag naast u om gezamenlijk te denken over beslissingen en op basis daarvan samen een succesvolle formule neer te zetten.
Heeft u vragen?
Neem gerust contact met ons op!